if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Michaela Jacksona u biografskom filmu glumit će njegov nećak

Pjevača Michaela Jacksona glumit će njegov nećak Jaafar Jackson u biografskom filmu redatelja Antoinea Fuque, autora filma Dan treninga.

“Ponosno najavljujemo @jaafarjackson kao Michaela u filmu koji istražuje putovanje čovjeka koji je postao kralj popa”, objavio je Fuqua na Instagramu. “Dolazi uskoro.”

Jaafar Jackson je 26-godišnji sin basista i pjevača Jackson 5 Jermainea Jacksona, jednog od starije braće kralja popa.

Jaafar Jackson potvrdio je Fuquinu objavu na Instagramu dodavši: “Ponizan sam i počašćen što sam mogao oživjeti priču mog strica Michaela” i obećavši obožavateljima: “Vidimo se uskoro.”

Michael Jackson bio je jedan od najslavnijih i najkontroverznijih umjetnika svih vremena kada je 2009. godine preminuo u dobi od 50 godina od akutne intoksikacije propofolom.

Obdukcija je pokazala da je inače bio zdrav.

Poznat  više od četiri desetljeća kao blistavi izvođač odgovoran za hitove uključujući Beat It, Rock With You i Thriller, Michael Jackson je osvojio bezbroj nagrada i odlikovali su ga predsjednici.

Njegovu ostavštinu također prate kontroverze koje uključuju optužbe za seksualno zlostavljanje djece iz dokumentarca iz 2019. Leaving Neverland, koji je njegova zaklada nazvala “još jednom jezivom produkcijom u nečuvenom i jadnom pokušaju iskorištavanja i unovčavanja Michaela Jacksona”.

Nije jasno kako će Fuqua pristupiti tim kontroverzama u Michaelu, koji ima prava na pjevačev glazbeni opus, piše Deadline.

Kao i njegov stric, Jaafar je počeo nastupati u mladosti. Deadline izvještava da je Jaafar Jackson počeo pjevati i plesati s 12 godina. Pojavio se u Oprah Behind the Scenes 2011., prema IMDb-u, koji mu također pripisuje nastup u reality TV showu The Jacksons: Next Generation 2015.

0%