play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Madonna ovog ljeta započinje novu turneju

Glazbena superzvijezda Madonna započet će ovog ljeta novu turneju kojom će proslaviti više od 40 godina svojih hitova.

Organizatori su rekli da će turneja pod nazivom “Madonna: The Celebration Tour” povesti obožavatelje na njezino “umjetničko putovanje kroz četiri desetljeća i odati počast gradu New Yorku, gdje je započela njezina glazbena karijera”.

Glazbenica će nastupiti u 35 gradova, počevši s Vancouverom 15. srpnja. Nakon mnoštva sjevernoameričkih koncerata kreće u Europu, a turneja će završiti u Amsterdamu 1. prosinca. Madonna je rekla da je uzbuđena zbog predstojeće turneje te da se nada da će svojim obožavateljima “prirediti show koji su čekali”.

Madonna, najprodavanija glazbenica svih vremena, podijelila je video na svome Instagram profilu u kojem sa zvijezdama DJ Diplom, redateljem Juddom Apatowom te glumicom i komičarkom Amy Schumer za stolom igra igru Istina ili izazov.

Schumer je izazvala Madonnu na turneju kako bi otpjevala svoje poznate pjesme poput “Material Girl” i “Like a Prayer”, a pjevačica je prihvatila izazov. Karte za turneju, na kojoj će se također kao posebni gost pojaviti Bob the Drag Queen, kreću u prodaju u petak.

0%