play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi akcijski triler u kinu Novi Travnik

Petak, 3.5.2024., 19 sati

David Leitch, kaskader i redatelj u stvarnom životu, koji je režirao filmove Brzina metka, Dedpool 2, Atomska plavuša i Paklene ulice: Hobbs & Shaw, predstavlja nam njegov najosobniji film do sada. Kaskader je novi urnebesni, žestoki akcijski triler koji je ujedno i ljubavno pismo akcijskim filmovima i vrijednoj, ali nedovoljno cijenjenoj ekipi koja ih stvara.

Nominiran za Oskara, Ryan Gosling, glumi Colta Steavers, kaskadera koji je, zbog posvećenosti svom poslu zaradio gomilu ožiljaka, i koji je godinu dana ranije napustio posao kako bi se koncentrirao na svoje fizičko i mentalno zdravlje. Međutim, ponovno ga uvlače u posao kada velika zvijezda mega-budžetskog filma, koji režira njegova bivša, Jody Moreno (Emily Blunt, dobitnica Zlatnog globusa), nestane.

Dok nemilosrdna producentica (dobitnica Emija, Hannah Waddingham) manevrira kako bi nestanak zvijezde Toma Ridera (dobitnik Zlatnog globusa, , Aaron Taylor-Johnson) ostao tajna za studio i medije, Colt izvodi nečuvene egzibicije pokušavajući da (sa ograničenim uspjehom) šarmira Jody kako bi joj ponovo bio u milosti. Dok se misterija oko nestalog glumca produbljuje, Colt će se naći u zamci mračne kriminalne zavjere koja će ga dovesti u situaciju da pomjeri svoje granice i dođe do ivice, opasnije od bilo kog kaskaderskog zadatka koji je ikada imao.

0%