play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Eurosong 2024 vodit će holivudska zvijezda

Eurosong je pred vratima, a Švedska se priprema za veliki spektakl!

Obje večeri polufinala i samo finale vodit će holivudska zvijezda Malin Akerman te popularna švedska TV voditeljica, komičarka i veteranka Eurosonga Petra Mede.

Malin je rođena u Stockholmu i odrasla u Kanadi, a danas živi u Los Angelesu. Pojavljivala se u TV serijama Billions, The Comeback i Entourage, kao i u filmovima Zauvijek djeveruša, nikad nevjesta, Nevolje u raju, Prisila na brak, Čuvari i drugima. Glumila je s brojnim holivudskim imenima kao što su Tom Cruise, Jennifer Aniston, Sandra Bullock…

Navikla je nastupati na pozornici, pojavila se i u mjuziklu A Piece of my Heart, a nedavno je imala ulogu i u filmu The Final Race.

“Ne mogu opisati svoje osjećaje. Jako sam uzbuđena i pomalo nervozna, ali u pozitivnom smislu. Uvijek mi se sviđao Eurosong, biti dio ovog fantastičnog showa zajedno s Petrom je ostvarenje sna. Osim toga, Petra je jedna od najsmješnijih žena koje sam ikad upoznala”, rekla je Malin za Eurovision.tv.

A Petri je vođenje Eurosonga već postala posve normalna stvar. Ovo joj je, naime, treći put da ga vodi. Prvi put je to učinila 2013. godine i dobila međunarodne pohvale, a zatim se 2016. godine ponovno vratila toj ulozi.

“Zamislite da ponovno dobijete priliku voditi Eurosong. To je tako nevjerojatna čast. Nakon što sam ga prvi put sama vodila, a zatim s divnim Månsom Zelmerlöwom uz sebe, sada se jako veselim suradnji s Malin. Ne poznajemo se otprije, ali smo se već par puta srele i već me potpuno kupila. Bit će mi zadovoljstvo raditi s njom”, rekla je Petra.

0%