play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

AgroEKO Travnik 2024: Povezivanje poljoprivrede i turizma zaodrživu budućnost”

Središte za cjeloživotno učenje, u suradnji s cijenjenim partnerima USAID Turizam, Alterural i Turističkom zajednicom Općine Travnik, s ponosom najavljuje nadolazeću konferenciju “AgroEKO Travnik 2024: Sinergija poljoprivrede i turizma”.

Ovaj ključni događaj, zakazan za četvrtak, 7. ožujka 2024., održat će se u srcu slikovitog Travnika i fokusirat će se na istraživanje vitalne uloge koju poljoprivreda i turizam igraju u održivom razvoju naše lokalne zajednice. Konferencija je osmišljena da istakne bogate potencijale koje naša zajednica ima, koristeći primjere iz “Najljepših sela u BiH” kao model dobre prakse.

Cilj je promovirati inicijative koje spajaju ove dvije važne industrije, stvarajući sinergiju koja može potaknuti ekonomski rast, očuvanje okoliša i društveni razvoj.

Događaj će biti obogaćen s tri inspirativna predavanja i dvije panel diskusije koje će okupiti stručnjake, praktičare, donositelje politika i druge zainteresirane strane. Kroz ove interaktivne sesije, sudionici će imati priliku sudjelovati u dubokom dijalogu,
razmjenjivati znanja i iskustva, te istraživati nove prilike za suradnju.

Pod pokroviteljstvom Općine Travnik, Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva KSB/SBK, te Ministarstva gospodarstva/privrede KSB/SBK, konferencija “AgroEKO Travnik 2024” predstavlja izuzetnu priliku za sve koji su zainteresirani za napredak i sinergiju poljoprivrede i turizma.

Pozivaju se sve zainteresirane strane da se pridruže ovom važnom događaju i doprinesu izgradnji održive budućnosti naše zajednice. Za više informacija o konferenciji i kako se možete uključiti, molimo kontaktirajte organizatore na info@scu-bih.ba ili posjetite web stranicu www.scu-bih.ba.

Ne propustite priliku biti dio ove važne rasprave o budućnosti poljoprivrede i turizma u našoj regiji. Vidimo se u Travniku!

0%