play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Čarolija dječje radosti: Poseban dan i rođendan u Vrtiću ‘O. Ante Gabrić’

U današnjem svečanom okupljanju u vrtiću „O. Ante Gabrić“, obilježavamo rođendan našeg poštovanog misionara. S ponosom smo dočekali goste iz „Dječjeg vrtića Novi Travnik“ i vrtića „Anđeli“, oba smještena u Novom Travniku. Početak našeg zajedničkog druženja označio je susret u 9 sati, gdje je direktorica Ivana predstavila lik i djelo oca Ante Gabrića. Ovaj nesebični misionar veći dio svog života posvetio je pomoći djeci i majkama u udaljenoj Indiji.

Nakon inspirativnog uvoda, uslijedila je kreativna likovna radionica na temu „Palme“. Tijekom ovog vremena, djeca su izražavala svoju kreativnost kroz crteže, modeliranje i slikanje, stvarajući predivne kreacije. Uveseljavajuću glazbenu radionicu pod nazivom „Tamo gdje palme rastu“ vodila je mama Ivana, pridonoseći atmosferi pjesme i plesa, čime smo zajedno ispunili to posebno vrijeme.

Nakon intenzivnog sudjelovanja u aktivnostima, došlo je vrijeme za zasluženu i zdravu užinu, koja je predstavljala dodatni užitak za sve prisutne.

Na kraju, ispunjeni srećom zbog ove predivne proslave, zajedno smo zabilježili trenutke na zajedničkim fotografijama i razmijenili darove kako bismo sačuvali trajno sjećanje na ovaj poseban dan i rođendan oca Gabrića.

0%