play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

MAĐARSKA – HRVATSKA 29:26 Hrvatska porazom došla korak do ispadanja s Eura

HRVATSKI rukometaši izgubili su od Mađarske 29:26 u drugom kolu drugog kruga Europskog prvenstva. Hrvatska je tako vrlo blizu da ostane bez šansi za nastup u polufinalu. Sva teorija oko prolaska Hrvatske past će u vodu ako Njemačka večeras pobijedi Austriju.

Momčad Gorana Perkovca nije izgledala dobro u ključnoj utakmici. Mađari su gotovo cijeli susret bili u vodstvu, Hrvatska ga je nakratko preuzela u drugom dijelu, no nije ga uspjela zadržati. Slično kao i protiv Francuske, puno se griješilo u napadu – Hrvatska je imala deset izgubljenih lopti i tri tehničke pogreške. Pritom je vrlo raspoložen bio mađarski vratar Laszlo Bartucz, koji je imao 16 obrana.

Hrvatsku su s po pet pogodaka predvodili Tin Lučin i Filip Glavaš. Vratari Mandić i Dominik Kuzmanović ukupno su imali 13 obrana, od kojih su dobar dio bile obrane čistih zicera, no to opet nije pomoglo Hrvatskoj. Kod Mađarske je sa sedam golova najbolji bio Bence Imre, a igračem utakmice proglašen je golman Bartucz sa spomenutih 16 obrana.

0%