play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Njemačka svladala Švicarsku na otvaranju Europskog prvenstva

U ovom dvoboju srušen je rekord po broju gledatelja na jednoj rukometnoj utakmici, naime, na tribinama je bilo 53.586 gledatelja.

Njemačka nije dopustila iznenađenje na otvaranju Europskog rukometnog prvenstva kojem su domaćini, u Dusseldorfu su s uvjerljivih 27-14 pobijedili Švicarsku.

Već od početka bilo je jasno u kakvom će smjeru ići ovaj dvoboj, Švicarci su uspjeli tek izjednačiti na 1-1, pa na 2-2, a nakon toga gledali smo jednosmjernu utakmicu.Iako su u nekoliko navrata imali i plus šest, Nijemci su na odmor otišli su plus pet (13-8).U nastavku je prednost domaćina konstantno rasla, do konačnih plus 14.

Najbolji u redovima Njemačke bio je Juri Knorr sa šest golova, dok je kod Švicaraca Lennry Rubin zabio četiri. Inače, u ovom dvoboju srušen je rekord po broju gledatelja na jednoj rukometnoj utakmici, naime, na tribinama je bilo 53.586 gledatelja.U prvoj utakmici te skupine Francuska je s 39-29 pobijedila Sjevernu Makedoniju. U drugom kolu Njemačka igra protiv Sjeverne Makedonije, a Francuska protiv Švicarske.

0%