play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Svečani doček Nove godine u Srednjoj Bosni

Dok se 2023. godina bliži kraju, gradovi u SBK/KSB se pripremaju za doček Nove godine na otvorenom. Ovogodišnji programi pružaju bogat zabavni program, popularne bendove i fascinantne vatromete. Pridružite nam se u gradovima Travnik, Vitez, Kiseljak, Kreševo te na omiljenoj novogodišnjoj destinaciji – Vlašiću!

Vlašić – Zabava počinje u 21:00 sati!

U srcu Vlašića, dočekajte Novu godinu uz zvuke popularnog DJ EXIT-a koji garantira vrhunsku zabavu. Mjesto dešavanja je plato Babanovac, a ulaz je slobodan! Pripremite se za nevjerojatno iskustvo pod zvijezdama kao i ranijih godina.

Travnik – Glazba i zabava od 21:00 sati!

Parking KŠC Travnik postaje centar zbivanja uz nastup popularnog izvođača Duška Kuliša. Organizatori poručuju da Vas čeka odlična zabava do kasno u noć. Na istom mjestu organizirati će se dječji doček Nove godine s posebnim zabavnim programom u ranijim terminima (od 11:00 do 12:00 sati). Ulaz na oba događanja je besplatan!

Kiseljak – Dva benda, jedno mjesto: Trg kneza Radoje!

Kiseljak će ove godine biti domaćin bendova Apocalyptico iz Kiseljaka i Companero iz Sarajeva. Središte događanja je Trg kneza Radoje, a ulaz je slobodan! Uživajte u glazbi i atmosferi koja će vas provesti u Novu godinu s osmijehom na licu.

Vitez – Uvod u 2024. uz fenomenalnog DJ Gogsa s bendom Infuzija!

Na Gradskom trgu u Vitezu, popularni band Infuzija iz Bratunca uvodi Vitežane u Novu 2024. godinu. Atmosfera i zabava će biti sjajni, a ulaz je slobodan!

Kreševo – DJ zabava na Trgu fra Grge Martića!

U Kreševu, doček Nove godine organizira se na Trgu fra Grge Martića uz DJ-a koji će zabavljati prisutne do kasno u noć. Također, ranije od 12:00 sati organizirat će se dječja Nova godina na istom mjestu. Ulaz na oba događanja je besplatan!

0%