if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Honor predstavio novi uređaj

Honor užurbano radi na novim uređajima i svako malo predstavi novi uređaj. Nekadašnja kćerka firma Huaweia sve više nastoji redovito izbacivati uređaje svih cjenovnih kategorija kako bi popunili nedostatak Huawei uređaja.

Iako službeno nisu dio Huawei obitelji, uređaji dizajnom ali i softwarom podsjećaju na Haueei uređaje. Kompanija Honor danas je predstavila novi telefon imena Honor X50i+. Riječ je o laganu telefonu sa 108MP kamerom na poleđini unutar zanimljiva kućišta, a i cijena je razumna.

Honor X50i+ prije svega izgleda atraktivno, naročito u ovim veselim bojama. Uređaj je i s 6.78 mm debljine prilično elegantan, a masom od 166 g je i jedan od lakših s tako velikim ekranom. Tomu su savim jasno kumovali i materijali korišteni pri izradi.Na fronti Honor X50i+ ima prostrani 6.78″ AMOLED ekran u FHD+ rezoluciji s otvorom u obliku pilule. U njemu je tek jedna selfie kamera s 8 MP senzorom, a veći je valjda kako bi nalikovao na iPhone.

Na poleđini nosi kućište kamere, koje izgleda ponešto drugačije, a u njemu su dva objektiva. Primarna kamera obećava 108 MP senzorom i objektivom f/1.75.To je u biti i jedina kamera na koju možete računati jer ova druga je obični 2 MP senzor dubine. U trećem oku je LED bljeskalica.

0%