if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Pogledajte prvi trailer za film o životu Džeja Ramadanovskog

Objavljen je prvi trailer za film Nedelja koji prati životnu priču pokojnog Džeja Ramadanovskog. Film donosi priču o Džeju iz najranije mladosti pa sve do velikog uspjeha koji je ostvario u regiji kao pjevač. Naziv filma dolazi od pjesme Nedelja, koja je proslavila Džeja, a to je također dan na koji je preminuo.

“Film Nedelja prati život jednog od najomiljenijih pjevača na ovim prostorima, Džeja Ramadanovskog. Inspiriran istinitim događajima, donosi priču o Džeju od najranije mladosti pa do velikog uspjeha koji je ostvario. Iako nije imao lako djetinjstvo, koje je proveo uglavnom na ulici ili u popravnom domu, Džej je uspio zauzeti svoje mjesto na muzičkoj sceni i kroz pjesme postane deo života mnogih”, najava je filma.

Glumačku ekipu čine Husein Alijević, Marko Janketić, Stefan Vukić, Aleksej Bjelogrlić, Alen Selimi, Ana Pindović, Zlatan Vidović, Maša Đorđević, Milica Janevski, Stojsa Oljačić, Bajram Severdžan, Nela Mihajlović i drugi. Scenarij je napisao Stefan Bošković, producent je Vladan Anđelković, a redatelj Nemanja Ćeranić.

Džej je preminuo 2020. u dobi od 56 godina. Kako su tamošnji mediji pisali, srpski pjevač preminuo je nakon zatajenja srca. Nekoliko godina prije smrti podvrgnuo se operaciji srčanih zalistaka. 

Ramadanovski je rođen u Beogradu 1964. godine u romskoj obitelji podrijetlom iz Makedonije. Glazbom se počeo baviti krajem osamdesetih, a devedesetih je stekao slavu u svim zemljama bivše Jugoslavije.

0%