play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji

Bogat program ovogodišnje “Travničke božićne čarolije”

U razdoblju od 01. prosinca do 15. siječnja 2024., na platou pored Katoličkog školskog centra „Petar Barbarić“ Travnik i ove godine, uz pomoć partnera i prijatelja, bit će postavljeno veliko klizalište za građane i sve posjetitelje u sklopu višednevne manifestacije „Travnička božićna čarolija“.

Za razliku od prošlogodišnjeg klizališta, ove godinu posjetiteljima i građanima Travnika biti će ponuđeno veće klizalište s putićima po platou, kao i veći broj klizaljki. Najmlađim posjetiteljima će biti osigurani pomoćni elementi (polarni medvjedići) za učenje i pomoć prilikom klizanja, a za korisnike je osiguranu preko 150 klizaljki.

Otvorenje klizališta, 1. prosinca, bit će obilježeno prigodnim programom, a uz klizalište posjetiteljima će biti ponuđen i drugi kulinarski sadržaj. Muzički dio programa upotpunit će Lidija Bačić.

Travnička čarolija će ove godine upotpuniti svoj program i velikim dočekom Nove godine na otvorenom s Duškom Kulišem, a za najmlađe će biti organiziran poseban program 31.12.2023. godine u podne dočekom dječje Nove godine!

Klizalište će raditi u razdoblju od 13:00 do 22:30!

0%