if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Poznato tko će Sarajlije i Mostarce zabavljati na dočeku 2024. godine

Nakon što je Sarajlije u 2023. godinu uveo bend Dubioza kolektiv, ove godine planirani su nastupi četiri popularna benda.

Gradonačelnica Benjamina Karić je otkrila da Grad Sarajevo u planu ima takozvanu “sarajevsku priču” odnosno da će nastupati bendovi: Zabranjeno pušenje, Crvena jabuka, Bombaj štampa i Letu štuke, piše Klix.ba.

“Četiri benda za četrdeset godina od Zimskih olimpijskih igara i četrdeset godina prikazivanja Top liste nadrealista!”, pojasnila je Karić.

Mostarce i njihove goste će u Novu 2024. godinu uvesti jedna od najvećih zvijezda u regiji Željko Joksimović, potvrđeno je iz Gradske Uprave Grada Mostara.

“Radujemo se da će i ove godine Mostar biti domaćin velikog dočeka Nove godine na otvorenom. U ovom mandatu nastojimo svake godine podizati razinu organiziranog dočeka pa smo tako ove godine odlučili napraviti dodatan iskorak. Zahvaljujući ugovaranju jedne od najvećih regionalnih zvijezda, gospodina Joksimovića očekujemo veliki broj posjetitelja”, kazao nam je Marin Čuljak, savjetnik gradonačelnika Mostara.

“Što se tiče mikrolokacije nju još usuglašavamo i moći ćemo početkom idućega tjedna sa sigurnošću potvrdiliti samu lokaciju. Za sada možemo reći kako će sami doček biti u centru grada”, dodao je Čuljak.

Prošlogodišnji doček na kojem je nastupao Željko Bebek privukao je u Mostar veliki broj gostiju iz BiH i susjedstva te su svi smještajni kapaciteti bili popunjeni u tom gradu.

0%