if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Večer slavljenja i molitve uz nastup Alana Hržice

Subota, 23.rujna, Novi Travnik će biti cilj mnogih koji će željeti doći na spektakularan duhovni program Alana Hržice i fra Ivana Matića.

Hržica je poznati hrvatski interpretator modernih duhovnih pjesama s kojima doslovno plijeni ne samo regiju nego i mnoge europske gradove. Na njegove koncerte uvijek se traži ulaznica više.

“Alan Hržica je dva puta gostovao u našoj župi i uvijek smo imali veliki broj posjetitelja kako iz Središnje Bosne tako i iz drugih krajeva. Očekujemo da će i ovaj događaj biti posjećen kao i protekla dva koja smo realizirali na Trgu Drinskih mučenica. Ovaj puta odlučili smo događaj dislocirati u sportsku dvoranu zbog nestabilnog vremena, a to znači da će biti ograničen broj ulaznica. Ulaznice možete nabaviti na prodajnim mjesta u Novom Travniku i Vitezu, a otvorena je mogućnost nabavke ulaznica i online preko event.ba.

U programu će također sudjelovati naša dva domaća svećenika vlč. Boris Plavčić i vlč. Sandro Jurešić te poznati svećenik fra Ivan Matić iz Samobora koji ujedno vodi zajednicu Tabor.” kazao je organizator i župnik župe Presvetog Trojstva Novi Travnik don Ante Ledić za naš portal.

Fra Ivan Matić će 24.rujna predvoditi sveto misno slavlje povodom našeg drugog patrona i 20-te obljetnice postojanja župe Presveto Trojstvo koja je utemeljena 24.rujna 2003. godine, zaključio je župnik.

Ulaznice se mogu kupiti na prodajnim mjestima u Novom Travniku – Caffe pizzerija Venezia, Cafe Milano te u prostorijama župe Presvetog Tojstva, u Vitezu – Caffe Tropico, te online preko platforme event.ba.

0%