if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Potpisan ugovor o izgradnji Olimpijskog bazena u Mostaru

Nakon što je proveden otvoreni postupak za javnu nabavku radova danas je u Gradskoj vijećnici Mostara upriličeno potpisivanje Ugovora o nabavci radova: Izgradnja konstrukcije, krova i fasade Olimpijskog bazena “Mostar”, prenosi N1.

Ugovor je potpisao Grad Mostar, kojeg zastupa gradonačelnik Mario Kordić, Direkcija za izgradnju Kulturno sportskog centra u mostaru kojeg zastupa direktor Edin Prašo, te Hering d.d. Široki Brijeg kojeg zastupa direktor Ladislav Bevanda.

Sjajna je ovo vijest za našu najbolju plivačicu Lanu Pudar, ali i ostale talentirane bh. plivače koji će, nadamo se u što skorijoj budućnosti, imati vrhunske uvjete.

Predsjednik Gradskog vijeća Salem Marić u obraćanju se zahvalio bivšem premijeru Vlade Federacije BiH i tadašnjoj Vladi s kojim je iskomunicirao financiranje i suradnju na ovom značajnom projektu za Mostar.

Radovi prema ugovoru treba da započnu u roku 30 dana, a rok izgradnje prve faze je 18 mjeseci. Olimpijski bazen jedan je od generacijskih projekata za građane koji se provodi trenutno u Mostaru i bit će izgrađen na lokaciji Južni logor.

0%