if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Natjecanje u izležavanju traje već 12 dana, u igri za nagradu 8 natjecatelja

U selu Brezna nedaleko od Nikšića u Crnoj Gori već 12 dana traje natjecanje u izležavanju. Natjecatelji leže već 250 sati, a od njih 21, koliko ih je bilo u početku, odustalo je 13 natjecatelja.

Pet dama i tri muškarca i dalje se bore za nagradu od 1000 eura, a prema riječima organizatora, novac je ovdje najmanje bitan, jer je ovo prije svega “vrlo teška psihološka igra”.  

Zanimljivo je da je su natjecatelji s 250 sati ležanja oborili rekord, a prema svemu sudeći, preostali kandidati ozbiljno su shvatili zadatak.  

“Sinoć je bilo baš jako nevrijeme, stoga su se natjecatelji prebacili u zatvoreni prostor. Ušli smo u dvanaesti dan natjecanja i ovo je zaista nevjerojatno jer oni leže preko 250 sati. Tijekom svih ovih godina to se nikad ranije nije dogodilo i teško će se ovaj već sad postavljeni novi rekord oboriti”, izjavio je za RINU organizator Mićo Blagojević. 

U posljednjih 11 dana odustalo je 13 natjecatelja, a na samom početku bilo je i nekoliko stranaca koji su se vrlo brzo umorili od ležanja. 

Jedini koji je ostao kao opasna konkurencija Crnogorcima je natjecatelj Jovan iz Kruševca. 

“On im je opasna konkurencija, nema odustajanja. Ima veliki broj navijača i čitav Kruševac navija za njega. Obećali su da će mu pripremiti veliki doček ako pobijedi. I zaista, svi od ovih osam natjecatelja koji su ostali mogu odnijeti pobjedu. Čekamo da vidimo što će biti”, ispričao je organizator. 

Podsjetimo, natjecatelji imaju pravo da svakih osam sati na deset minuta odu na WC, a hrana i piće im se donose do mjesta na kojem leže. Na natjecanju su prisutni i liječnici koji obilaze i provjeravaju natjecatelje. 

0%