if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dok Lana niže uspjehe, gradnja bazena Mostaru još nije počela

Danas se u Mostaru održava sjednica Gradskog vijeća, na kojoj će kako je i najavila vijećnica Naše stranke Irma Baralija pitati dokle se došlo sa gradnjom bazena čiji je početak najavljen za listopad prošle godine.

Edin Duraković, arhitekt na projektu izgradnje bazena kaže da je trenutno u tijeku procedura za izbor najpovoljnijeg izvođača radova, te da je pitanje dana kada će ista biti završena.

“Sve je pod kontrolom, trenutno je ta faza da se javljaju ponuđači sa različitim pitanjima, mi odgovaramo i to će se vrlo brzo iskristalizirati i pitanje je dana kada će procdura biti završena, onda će se analizirati ponude i odlučiti se ko je najpovoljniji ponuđač”, kazao je Duraković

Procijenjena vrijednost cijelog projekta je oko 25 milijuna KM, a osigurano je oko 9 milijuna.

“Bazen je projektiran po najsuvremenijim standardima da zadovolji sve zahtjeve svih plivačkih asocijacija tako da se mogu organizirati sva natjecanja bilo državnog nivoa ili svjetskog prvenstva i ostalog. Prilagođen je i za pokretanje vaterpolo sporta”, dodao je.

Osim Lane Pudar i brojnih drugih plivačkih talenata na gradnju olimpijskog bazena u Mostaru nestrpljivo čekaju i građani.

„Sav sam se naježio, ona je naša najbolja plivačica svih vremena u BiH, šteta što ne naprave više bazen, obećano je bilo a još se ništa ne radi. Imamo velike potencijale, ali vlast slabo radi na tome“, kazao je jedan građanin.

„Ona je naša legenda, neponovljiva, iako nema uvjeta u svom gradu ona napreduje“, dodala je druga građanka.

„Žalosno je sve ovo , nije Lana zaslužila ovakav nemar vlasti“, mišljenje je ogorčene Mostarke.

0%