if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Irfan Smajlagić primljen u Kuću slavnih Europske rukometne federacije

Na gala večeri Europske rukometne federacije (EHF), održanoj u ponedjeljak u Beču, objavljena su imena rukometnih velikana koji su primljeni u Kuću slavnih, a među njima se našlo i ime Irfana Smajlagića, aktualnog izbornika reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Naime, EHF je povodom 30. godišnjice osnivanja odlučio uspostaviti dodjeljivanja godišnjih nagrada najboljim pojedincima i Kuću slavnih europskog rukometa, a u nju je primljeno po 30 velikih rukometnih imena u muškoj i ženskoj konkurenciji.

U muškoj konkurenciji uz Smajlagića, koji je imao sjajnu igračku karijeru na poziciji desnog krila, iz regije su u Kuću slavnih uvršteni još: Ivano Balić, Kiril Lazarov, Dragan Škrbić, Vid Kavtičnik, Momir Ilić i Arpad Šterbik.

Zasluženo mjesto u Kući slavnih, između ostalih, dobili su i Thierry Omeyer, Stefan Kretzschmar, Tomas Svensson, Jackson Richardson, Olafur Stefansson…

“Drago nam je što možemo odati počast legendama naše igre na kulminaciji 30. godišnjice Europske rukometne federacije. Uvođenjem nagrada za izvrsnost i Kuće slavnih, EHF stavlja u centar pažnje najbolje igrače sezone i odaje počast onima koji su ostavili trag u rukometnom sportu. Njihova sportska dostignuća govore o njihovoj veličini i ponosni smo što odajemo priznanje igračima koji su oblikovali našu igru”, rekao je Michael Wiederer, predsjednik EHF-a.

0%