play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

U subotnjoj prometnoj nesreći u Novom Travniku vozač Audija bio u alkoholiziranom stanju

Vozač Audija, koji je uhićen nakon prometne nesreće u kojoj je poginuo mladi taekwondoist Imran Pašalić, u trenutku udesa bio je pod dejstvom alkohola, kazali su iz Tužiteljstva SBK.

Kako je navedeno, u subotu u 05:50 sati, na magistralnom putu M16.4 Bugojno – Novi Travnik, došlo je do prometne nesreće kojom prilikom je došlo do frontalnog kontakta vozila Audi A3, kojim je pod utjecajem alkohola sa koncentracijom alkohola u krvi od 0,93 promila upravljao B.G.G. (2000) i vozilo marke Peugeot 108 kojim je upravljao oštećeni I.S., pri čemu je oštećeni I.P. zadobio smrtonosne ozljede od kojih je na mjestu nesreće preminuo, dok su oštećene S.O. i E.O. i oštećeni I.S. zadobili teške tjelesne ozljede, a suvozač u vozilu Audija zadobio lakše tjelesne ozljede.

Osumnjičeni B.G.G. je u prostorijama Kantonalnog tužiteljstva Srednjobosanskog kantona ispitan pred postupajućom tužiteljicom na okolnosti kaznenog djela teška kaznena djela protiv sigurnosti javnog prometa iz člana 336. stav 2. u vezi sa članom 332. stav 1. Kaznenog zakona Federacije Bosne i Hercegovine.

Donesena je naredba o provođenju istrage protiv osumnjičenog zbog naprijed navedenog kaznenog djela, te su izdate naredbe za vještačenje kao i druge zakonom predviđene radnje u cilju utvrđivanja okolnosti pod kojim je počinjeno kazneno djelo koje se osumnjičenom stavlja na teret.

0%