play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Saznali smo tko je misteriozni ministar sa kišobranom na slici s Milanovićem

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović boravio je u Usori na obljetnici HVO-a, gdje su prisustvovali i brojni uzvanici iz HDZ-a BiH. No, glavna vijest je ministar Jelić koji je uzastopce pratio Milanovića.

Brojni uzvanici na događaju iskoristili su priliku da porazgovaraju i uslikaju se s Milanovićem. Svi važniji politički akteri HDZ-a BiH su nastojali ugostiti predsjednika Milanovića. No, jedan uzvanik je posebno ostao upamćen.

No, nama je za oko zapela slika Milanovića i misterioznog čovjeka koji pozira s kišobranom. Slika se brzo proširila internetom, a mi smo pokušali saznati tko je pozer . Mnogi su u dvorani s podsmijehom promatrali kako se ministar ne odvaja od kišobrana, kao da i sam kišobran ima ministarsku funkciju.

I dok se Milanović divio ljepotama Usore, ministar rada i socijalne politike u županiji Zeničko-dobojskoj je spretno koristio vrijeme kako bi se dodvorio Milanoviću. Kišobran je postao modni hit s obzirom da nas kiše ne zaobilaze, kao ni ministar čiji je rad potpuna nepoznanica.

Na slici je i aktualna ministrica zdravstva Tanja Radoš. Očito je kišobran bio spreman ukoliko bi predsjednik Milanović želio još jednom turistički razgledati ljepote Usore, dvorce i vile političara koji preko HDZ-a BiH vladaju županijom Zeničko-dobojskom skoro 30 godina.

Vijest je satiričnog sadržaja!

0%