if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Huawei razvio vlastiti internetski upravljački sustav

Huawei kao jedna od vodećih tvrtki u svijetu tehnologije ne odustaje od razvoja novih tehnologija. Sankcije koje su im nametnute 2019., usporile su razvoj ali ne i zaustavile.

Huawei poznat po proizvodnji mobitela vrhunski performansi, proširio je portfolio proizvoda, razvio vlastiti sustav i pokazao da američke sankcije ne mogu spriječiti razvoj ove kompanije. Amerika je uvela sankcije Huaweiju pod optužbom za špijunažu, koju do danas nisu dokazali.

Huawei je predstavio novi software koji će zamjeniti software za interno upravlja nje, koji ne mogu koristiti zbog američkih sankcija. Sustav služi za upravljanje tvrtkama i zamjenjuje dosadašnji sustav američke kompanije Oracle.

Vlastiti sustav su nazvali MetaERP, a predstavila ga je aktualna predsjednica poduzeća Meng Wanzhou. Huawei razvija i vlastitu tehnologiju proizvodnje čipova, kako bi se ponovno upustio u utrku za dominantno tržište mobitela.

ERP software koriste tvrtke za upravljanje poslovnim operacijama od računovodstva do upravljanja opskrbnim lancima. Ovime je Huawei uvelike pobjedio sankcije i uspio riješiti trogodišnji problem.

0%