play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Razvijanje suradnje i novih ideja u Žepču na susretu načelnika iz SBŽ-a i Žepča

Danas se Žepču održao sastanak načelnika općina Novi Travnik, Kiseljak, Viteza i Usore.

Domaćin susreta je bio dugogodišnji načelnik Žepča Mato Zovko, a razgovaralo se o pitanjima koja se tiču lokalne zajednica i unapređenja života u općinama u kojim djeluju. Sastanku su nazočili Stjepan Dujo, načelnik Novog Travnika, Boris Marjanović, načelnik Viteza, Mladen Mišurić-Ramljak, načelnik općine Kiseljak i Zvonimir Anđelić koji je načelnik Usore.

Pored načelnika uspješnih općina Centralne Bosne, sudjelovali su i zastupnik u Domu naroda Ilija Nakić, ministar zdravstva Srednjobosanskog kantona Anto Matić, prof. dr. Ermin Čehić, kao i zastupnik u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona Ivo Tadić.

Mnoštvo tema se našlo na stolu, uključujući poboljšanje infrastrukture, razvoj turizma, održivost okoliša, te drugim pitanjima od vitalnog značaja za razvoj lokalne zajednice.

Domaćin susreta Mato Zovko izrazio je zadovoljstvo što su načelnici drugih općina pokazali interes za suradnju, te je naglasio važnost zajedničkog rada na rješavanju ključnih pitanja za napredak svih zajednica. Također, izrazio je nadu da će ovaj susret označiti početak uspješne i produktivne suradnje u budućnosti.

Prisutni su se složili da će nastaviti dijalog i suradnju u cilju unaprjeđenja života građana u svim zajednicama koje predstavljaju.

0%