play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

U Sarajevu će se održati Europsko prvenstvo u stolnom tenisu

Bosna i Hercegovina će od 5 do 9.travnja biti domaćin Europskog prvenstva do 21 godine u stolnom tenisu, na kojem će nastupiti 112 najboljih natjecatelja u obje konkurencije.

Organizacija ovog velikog natjecanja povjerena je Stolnoteniskom savezu Bosne i Hercegovine, koji već užurbano radi na posljednjim detaljima vezanim za ovo veliko europsko natjecanje, koje će u Sarajevu okupiti po 56 talentiranih djevojaka i mladića.

Koliko je važno ovo natjecanje najbolje govori podatak da u glavni grad Bosne i Hercegovine dolazi predsjednik Europske stolnoteniske unije (ETTU) Portugalac Pedro Moura, koji je svoj dolazak u Sarajevo najavio pred sami početak Europskog prvenstva.

Na Europskom prvenstvu do 21 godine u Sarajevu mogu igrati samo natjecatelji koji su se za njega kvalificirali. Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine nastupit će Dario Pajićč i Benjamin Zijadić u muškoj konkurenciji, odnosno Džana Biogradlić i Harisa Mešetović u ženskoj. Treneri naših timova su Vladimir Ivanek i Emina Hadžiahmetović.

U Sarajevo će doći i reprezentativci iz regije, iz Hrvatske i Slovenije, a među delegacijom ETTU-a bit će i čelni ljudi iz Srbije. Svim sudionicima je dobrodošlicu poželjela i gradonačelnica Sarajeva Benjamina Karić.

0%