play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

U Vitezu počeo tečaj društvenog plesa za maturante

Sredinom drugog mjeseca u Vitezu je počela instruktivna nastava za maturante obje srednje škole kroz  projekt kojeg realizira Sportski plesni centar LDF Vitez, a koji je prošao u sklopu Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2(ReLOaD2), koji financira EU, provodi UNDP i koji je podržala Općina Vitez.

Projekt je obuhvatio instruktivnom nastavom većinu maturanata srednjih škola u Vitezu i sastoji se u dva segmenta.

Prvi segment je tečaj društvenog plesa koji obuhvata edukaciju mladih iz osnova najpoznatijih međunarodnih plesova, uz muziku koju svakodnevno slušamo na mnogobrojnim zabavama, a uz koju mladi ne znaju plesati. Ovom edukacijom omogućeno je svim polaznicima da nauče osnove svih najpoznatijih društvenih plesova i da ih koriste na mnogobrojnim zabavama i događajima koji ih čekaju u životu (maturalne večeri, brucoške večeri, svadbe i mnogobrojna slavlja).

Drugi segment je maturalni ples koji će ovi maturanti izvesti na središnjem obnovljenom gradskom trgu u Vitezu u 5. mjesecu ove godine.

Ples nije konvencionalni ples koji je do sada rađen u sličnim projektima, već mladenački, poseban sa temom i pričom uz popularan evergreen i mix pjesama iz poznatog i kultnog filma Briljantin, svevremenski je i prilagođen današnjem vremenu i trendovima.

Projektom je obuhvaćena kompletna besplatna edukacija za sve, dodjela priznanja, darova, majica za sve sudionike.

Dodjela priznanja o završenoj edukaciji društvenog plesa bit će u Franšiznom centru BiH-a, a završni ples zasebno na gradskom trgu.

Na dan prezentacije na trgu će se snimiti i spot.

Ovim projektom poslati će se jedna sjajna pozitivna poruka svima u okruženju.

0%