play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Pudar na mitingu u Zagrebu osvojila četiri zlata

Bosanskohercegovačka plivačica Lana Pudar je nakon veoma teških i napornih priprema u prethodnom razdoblju ubilježila je prvi ovogodišnji nastup na 21. međunarodnom plivačkom Mitingu “ZPK 2023”, koji se održao na bazenu Utrina u Zagrebu, u organizaciji Zagrebačkog plivačkog kluba.

Pudar je ubilježila nastup u četiri discipline, 50, 100, 200 metara delfin i u disciplini 100 metara slobodno, gdje je osvojila četiri prva mjesta, osvojivši pehar za najbolju plivačicu mitinga u svojoj kategoriji, priopćili su iz Kluba vodenih sportova Orka.

Ovo je prvi u nizu nastupa Lane Pudar koji je očekuju narednom razdoblju, a već za naredni vikend očekuje je nastup na Zimskom državnom prvenstvu koje će se održati na Olimpijskom bazenu “Otoka” u Sarajevu.

“Proces isplivavanja kvalifikacijskih normi za Ljetne olimpijske igre u Parizu 2024. počinje od prvog ožujka ove godine, veliki broj najvećih svjetskih i europskih natjecanja je pred njom i svakako da je pred Lanom Pudar i njenim timom još puno posla kako bi u narednom razdoblju ispunili zadate ciljeve”, poručuju iz Kluba.

0%