if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Dva nova potresa sinoć u Turskoj

Potres jačine 6,4 stupnja po Richteru pogodio je sinoć okrug Defne u turskoj provinciji Hatay u 20.04 sati po lokalnom vremenu. Tri minute kasnije, uslijedio je još jedan magnitude 5,8, čiji epicentar se nalazio u okrugu Samandag u provinciji Hatay.

U potresu je poginulo šest osoba, javlja Anadolija.

Ekipe za potragu i spašavanje tijekom noći ispod ruševina zgrade u Antakyi su spasile jednu, te izvukle tijela još tri osobe.

Kako je javio reporter Anadolije, spasitelji su ispod ruševina zgrade u Antakyi radili na izvlačenju četiri osobe, a radi se o radnicima firme za selidbe, koji su pokušavali iznijeti stvari iz oštećenog objekta.

Selman Hallak, jedan od radnika firme je kazao da su se stradali u objektu našli zbog transporta stvari, a da je on u samom trenutku potresa krenuo da doveze vozilo.

“Četiri osobe su bile unutra, a jedna je preživjela“, rekao je Hallak za Anadoliju.

Ministar unutarnjih poslova Turske Suleyman Soylu je sinoć izjavio da su tri osobe poginule u potresu koji je u 20.04 sati po lokalnom vremenu pogodio Hatay.

U potresu u Hatayu je ozlijeđeno više od 290 ljudi, od čega je 18 sa teškim ozljedama, potvrdio je turski ministar zdravstva Fahrettin Koca.

0%