if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Rekord u slušanosti Drukčijeg radija i posjećenosti portala drukciji.ba

Slušanost jednog radija postiže se kada se slušatelju da sve sto mu treba i nipošto ga se ne zamara nečim što ga ne zanima ili što ne podnosi. To je, između ostalog, primijenjeno na Drukčijem radiju koji u posljednja dva mjeseca bilježi znatan skok slušanosti i povećan broj slušatelja kako u BiH tako i u europskim zemljama

Za nepunih mjesec dana otkako je i novi redizajnirani portal predstavljen čitateljima grafikon sa statističkim podacima pokazuje veće posjete na portalu drukciji.ba.

Povećana slušanost i posječenost internet portala Drukčijeg radija svakako ide u prilog programu koji je prilagođen slušateljima i njihovim potrebama kao i čitateljima koji svakodnevno prate informacije koje ih zanimaju.

Drukčiji Radio se, osim preko FM signala, sve više sluša preko digitalnih platformi, što nam pruža mogućnost da budemo slušani bilo gdje na svijetu, a prema najnovijim mjerenjima i grafikonima slušanosti u posljednja dva mjeseca omasovljen je broj slušatelja Drukčijeg radija te posjeta ostalim platformama kao sto su Facebok i Instagram.

“Uz sve dosadašnje planove koji su u fazi realizacije za ovu godinu, plan je i proširenje slušanosti putem
zemaljskog signala i izvan Srednjobosanskog kantona ,a sve u cilju da se dobije sto veći broj slušatelja”, izjavio je direktor Drukčijeg radija Dragoslav Pelc.

“Broj slušatelja se iz dana u dan stalno povećava čemu svjedoče i najnovije grafičke analize. Želja nam je da srednje strukovne škole i fakulteti u svoje programe uključe edukaciju potrebnu za nova radna mjesta na radiju kako bi učenici i studenti doista učili o modernim tehnologijama”, izjavio je Pelc.

Njegovo veličanstvo slušatelj je ono sto drukčiji radio smatra najvažnijom karikom u svom radijskom uspjehu.

I nismo mi običan radio, izgradili smo prekrasnu #radijsku rodbinu# širom svijeta.

Hvala vam što ste dopustili da uđemo u vaše domove i postanemo dio vaše obitelji. Hvala vam za svaku riječ, poruku i podršku koju nam šaljete. Vaša podrška je naše najveće priznanje i dodatna snaga za dalje.

0%