play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Izabrani najbolji sportaši Općine Vitez za 2022. godinu

U petak, 27.siječnja, u kongresnoj dvorani hotela Central u Vitezu, održana je manifestacija „Izbor sportaša općine Vitez za 2022. godinu“ na kojoj su proglašeni najuspješniji sportaši i sportašice u pojedinačnim i ekipnim sportovima.

Karate klubu „Mladost“ Vitez dodijeljeno je 14 značajnih priznanja .

Priznanja su primili Spahić Emir u kategoriji najuspješniji pionir u pojedinačnom sportu, Šejla Sadibašić u kategoriji najuspješnija pionirka u pojedinačnom sportu, Hamza Adilović u kategoriji najperspektivniji sportaš, Zahra Adilović u kategoriji najperspektivnija sportašica, Đidić Ismail u kategoriji najuspješniji kadetu pojedinačnom sportu, Dominika Maleš u kategoriji najuspješnija kadetkinja u pojedinačnom sportu, Tea Pavlović u kategoriji najuspješnija juniorka u pojedinačnom sportu, Zenira Bektaš u kategoriji najuspješniji trener u pojedinačnom sportu, Belmin Spahić i Emrah Plivčić posebno priznanje za postignute
vrhunske rezultate, Sumea Livnjak najuspješniji sportski radnik, Laris Bešić u kategoriji sportaša sa tjelesnim oštećenjem te muška pionirska ekipa u katama u sastavu Mangić Emel, Sebastijan Parađik i Semin Hidić i ženska pionirska ekipa u katama u sastavu Adilović Zahra, Vejo Nedžla i Bešo Emina.

Ovo su izuzetno važna priznanja za ove kao i za sve druge sportaše koji su prethodnu godinu dana, svoje vrijeme i trud ulagali u sport i postizali vrhunske rezultate. Istim tempom nastavljaju i ove godine .

Šef stručnog stožera, Aldin Adilović, prezadovoljan je činjenicom da je ova manifestacija protekla u znaku karate kluba „Mladost“ Vitez i uputio je iskrene čestitke svim dobitnicima priznanja na Izboru sportaša općine Vitez, a posebno se zahvaljuje organizatorima na izuzetno dobroj organizaciji i sponzorima bez kojih ova manifestacija ne bi bila na visokoj razini.

0%