if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Novi Travnik ponosan na svoje sportaše! KBS Lugan tim i Safer Habibović osvojili priznanje sa državnog nivoa !!!

Početak godine vrijeme je i za sportsku inventuru onih koji su nizali uspjeh za uspjehom i u svoj grad donosili diplome, priznanja pehare i svoj grad predstavili na najbolji mogući način.

Kik Boks savez BiH prepoznao je i nagradio uspjeh i naših novotravničana Lugan tima i Safera Habibovića, člana Kluba Borilačkih Sportova ” Lugan Tim”, te im je uručio nagradu i priznanje za osvojeno Balkanskso prvenstvo. Svjesni činjenice i ponosni na ove ljude koji su ambasadori sporta , vjerujemo da će i ova nagrada biti dobra motivacija za nastavak promocije novotravničkog sporta i izvan granica BiH , a što je i do sada bio slučaj ..Važno je istaknuti da u ovim lijepim pričama koje se šire i izvan granica naše zemlje , sudjeluje i velika podrška novotravničke općine i njenog načelnika Stjepana Duje, koji je iskazao podršku našim sportašima i njihovim rezultatima, a koji Novi Travnik promoviraju na najljepši mogući način..

Jedno veliko hvala našim sportašima iz KBS “Lugan Tim “, i našem Saferu Habiboviću, koji svojim rezultatima Novi Travnik stavljaju na zavidnu poziciju u sportskom i svakom drugom obliku pozitivnih priča naše BiH.

0%