if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Doris Dragović u Sarajevu nakon 20 godina

Nakon brojnih upita i velike želja fanova, koncert Doris Dragović napokon će se održati i u Sarajevu. Legendarna splitska pjevačica već je dugih 40 godina na regionalnoj sceni, a njezini hitovi i dalje ne blijede.

Poslije dugih 20-ak godina, konačno će ponovno zapjevati u Sarajevu i to baš 8. ožujka, na Dan žena, kada će Sarajlije razveseliti koncertnim spektaklom u Domu mladih. Istinska dalmatinska diva, miljenica cijele regije i žena čiji su koncerti svojevrsne muzičke priče, još jednom će opravdati sve dodijeljene epitete koji je prate četiri deseljeća.

Njena bogata muzička karijera, čiju obljetnicu je nedavno proslavila koncertom u prepunoj Spaladium Areni u rodnom Splitu, zadivljuje i ne ostavlja ravnodušnim. Doris Dragović jedna je od najdugovječnijih dama na estradi, a ljubavne balade postale su njezin zaštitni znak. Hitove znaju generacije koje se u njezino vrijeme još nisu ni rodile, a potvrđuju to gomile na svakom njezinom novom koncertu, gdje se uglavnom dogodi gotovo eruptivna energija.

Svi ljubitelji Dorisinog muzičkog puta, imat će priliku 8. ožujka u Domu mladih zapjevati uživo s njom neke od bezvremenskih hitova poput “Malo mi za sriću triba”, “Željo moja”, “Neću propast ja”, “Jedini”, “Krivi ljudi”, “Zemlja i stina”, “Dajem ti srce”, “Marija Magdalena”, “Brod za nabolje”…

Doris se veseli ponovnom susretu sa Sarajevom, a posebno joj znači susret s publikom iz ovih krajeva s kojima se nije dugi niz godina susrela, barem ne na pozornici u Sarajevu. Kao i uvijek donosi dušu i srce puno ljubavi, svoje najveće hitove i dva sata pjesme, plesa i zabave.

Ulaznice za ovaj koncert od danas su u prodaji na blagajni Doma mladih i putem sustava kupikartu.ba, a određeni kontigent ulaznica pušten je u prodaju po promo cijeni za one najbrže. Koncerti Doris Dragović uvijek se rasprodaju munjevitom brzinom, a organizatori ističu da su sigurni da će to i ovoga puta biti slučaj, stoga osigurajte svoju ulaznicu na vrijeme.

0%