play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Vlašić: Zabrana pristupa određenim motornim vozilima na središnjem platou Babanovac

Obzirom da su se pojavili problemi vezani za promet na području turističkog naselja Babanovac, a s posebnim akcentom na kvadove, motorne sanke i Buggy vozila, Savjet za sigurnost prometa općine Travnik održao je sjednicu.

Na sjednici je analizirano stanje na području Babanovca, način reguliranja istih ili sličnih problema na ostalim turističkim destinacijama i donio zaključak da se, radi povećanja sigurnosti svih sudionika u prometu, posebno pješaka i skijališta, zabrani pristup navedenim motornim vozilima na središnjem platou Babanovac i u zoni Ski staze Babanovac, kao i na prilaznim i veznim stazama. Ova zabrana na snazi je do donošenja nove Odluke o komunalnom redu na području turističkog naselja Babanovac, čija je izrada u tijeku, a u čiju je izradu uključena i Turistička zajednica SBK.

Na navedenim lokacijama postavljeni su znakovi obavještenja zabrana prometa za motorne sanke i terenska vozila.

Od 4. siječnja 2023. godine nadzor nad kretanjem navedenih vozila u zoni zabrane kretanja na području Babanovca vrše komunalni redari, koji utvrđuju nepravilnosti i o istima obavještavaju Policijsku stanicu Travnik, kojoj dostavljaju službene zabilješke na daljnje postupanje.

0%