if( aicp_can_see_ads() ) {
}
play_arrow

keyboard_arrow_right

Listeners:

Top listeners:

skip_previous skip_next
00:00 00:00
chevron_left
volume_up
  • play_arrow

    Drukčiji radio

Ovo je najpopularnija pjesma s Dore na YouTubeu u Hrvatskoj

Prošlog tjedna objavljene su pjesme koje će se ove godine natjecati na hrvatskom natjecanju za pjesmu Eurovizije – Dori i pokušati izboriti plasman na Eurosong.

Do natjecanja u Opatiji, koje će se održati 11. veljače ove godine, Hrvati mogu slušati sve pjesme koje će se boriti za odlazak na Eurosong. Neke pjesme su se izdvojile i na vrhu su trendinga na YouTubeu u Hrvatskoj, a najpopularnija među njima je pjesma Nevera (Lei, lei) skupine Harmonija disonance. 

Pjesma Nevera (Lei, lei) u posljednjih tjedan dana na YouTubeu je ostvarila 172 tisuće pregleda i popela se na treće mjesto trendinga.

Harmonija disonance je vokalni ansambl tradicijske glazbe sastavljen od 15 djevojaka iz različitih dijelova Hrvatske.

Pjesma Nevera (Lei, lei) oduševila je i strance koji smatraju da bi upravo cure iz Harmonije disonance trebale predstavljati Hrvatsku  Na Twitteru se nižu brojni pozitivni komentari. Mnogima koji su preslušali sve pjesme koje će se natjecati na Dori ova je favorit. 

“Hrvatska ima samo jedan zadatak, a to je odabrati ovu pjesmu. Super je i ako je odaberu, bit će u mojih top 10”, “Pjesma je zaokupila moju pozornost od prve”, “Ovo je nešto što bi Ukrajina poslala na Euroviziju i izgledala sjajno na ESC-u”, “Ovo je top 10 materijal. Jebeno dobro”, “Harmonija disonance??? Apsolutno sam oduševljena. Nevera je najbolja pjesma dosad”, “Ovo treba pobijediti”, neki su od komentara.

0%