U zagrebačkim Gajnicama dogodila se stravična prometna nesreća u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, pri čemu je teško ozlijeđen vozač automobila koji je završio na krovu. Prebačen je u teškom stanju u bolnicu Sestara milosrdnica, piše Jutarnji list.

Prema izjavama očevidaca, automobil Opel Astra bosanskohercegovačkih registarskih oznaka najprije je kod Centra Ivan Vučetić skrivio prometnu nesreću u kojoj je sudjelovalo još jedno vozilo. Potom je nastavio voziti u suprotnom smjeru, kršeći prometna pravila, te se na raskrižju Aleje Bologne i ulice Medpotoki sudario s automobilom koji se regularno uključivao na glavnu prometnicu. Vozač Opela Astre potom je izašao iz automobila i krenuo bježati.

Automobil u kojega se zabio uništen je i zapalio se, a vozač je u teškom stanju. Jedan od sudionika nesreća, kao kolateralna žrtva, je i vozilo Ubera.

On se kretao krajnjom lijevom trakom u smjeru zapada kada je u njegov bočni lijevio dio naletjelo goruće vozilo koje se zaustavilo na travnatom dijelu i okrenulo na krov. Policija još uvijek utvrđuje točne okolnosti nesreće, koje će biti poznate nakon očevida.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORBljesak.info
Podijeli objavu