Pjevačica je još jednom dokazala da izgleda savršeno u svemu što stavi na sebe te da je zaista jedna od najvećih ikona stila današnjice.

Rihanna je zvijezda novog izdanja modnog časopisa Garage za čiju je naslovnicu pozirala u još jednom izdanju za pamćenje koji uključuje i najljepšu cvjetnu bluzu koju smo do sada vidjeli.Kratka ružičasta bluza s otkrivenim ramenima kompletno je načinjena od ruža te je djelo modne kuće Dolce & Gabbana, baš kao i crne kožne hlačice.

U fokusu na naslovnici su i njeni ekstravagantni zlatni nokti koji bi, da se radi o bilo kome drugome, odskakali od ostatka outfita, no Rihanna je još jednom dokazala da može isfurati baš sve.

Look je upotpunila i zlatnom ogrlicom te elegantnim crnim sandalama sa svjetlucavim kristalićima i srebrnim lancima. Na naslovnici je raspustila i poravnala svoju super dugačku kosu i naglasila usne jarkocrvenim ružem te još jednom dokazala da su crvena i ružičasta kombinacija iz snova.

Unutar stranica časopisa, Rihanna nosi još nekoliko upečatljivih vintage izdanja, ne baš tipičnih za njen stil, što je i bila osnovna ideja stilista časopisa, Carlosa Nazaria, koji je poželio pjevačicu pokazati u nešto drugačijem svjetlu, kako piše Daily Mail.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORIndex.hr
Podijeli objavu