Proslavljeni glumac Eddie Murphy (57) i njegova prijateljica Paige Butcher (39) očekuju drugo dijete. Ovaj par zajedno je od 2012. godine i imaju kćerku koja se zove Izzy Oona, rođenu 2016. godine.

Eddie Murphy i njegova dugogodišnja prijateljica Paige Butcher sretni su što mogu priopćiti da u prosincu očekuju svoje drugo dijete, kazao je njihov glasnogovornik, prenosi internetski portal magazina „People“.

Američki mediji već su ranije objavljivali slike australske glumice Paige Butcher s trbuščićem, a sada je i službeno objavljeno što se i kad od toga ima očekivati.

Za Eddieja Murphyja ovo će biti ukupno deseto dijete, a dosadašnjih devet rodilo mu je pet različitih žena! Njegova djeca, ne računajući malenu Izzy Oonu, su starosne dobi od 11 do 29 godina.

Glumac ima petoro djece s bivšom suprugom Nicole Mitchell (50), a iz kratke veze s bivšom „Spice Girl“ Melanie Brown (43, „Mel B“) ima kćerku Angel (11). Majka njegova najstarijeg sina Erica (29) je Paulette McNeely. S Tamarom Hood Johnson glumac ima sina Christiana (27).

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORBljesak.info
Podijeli objavu