Ovu vijest objavio je Vedran na svom Instagram profilu.

Dragi navijači Hrvatske reprezentacije, nakon 12 godina i 103 nastupa u najdražem dresu došlo je vrijeme da se oprostim od Hrvatske reprezentacije.

Hvala vam za sve ove godine bezuvjetne podrške i ljubavi, bez vas osjećaj igranja za Hrvatsku ne bi bio ni blizu poseban kao što je za mene bio u ama baš svakoj utamici kroz svih ovih 12 godina.

Naravno, bilo je tu i dobrih i onih malo manje dobrih utakmica ali znajte, svaka je bila sa srcem. Hvala i svim mojim suigračima s kojima sam proveo sve ove nezaboravne godine, hvala vam što ste mi bili obitelj, nekada mlađi brat a nekada stariji, hvala vam što ste me naučili što znači zajedništvo i gdje nas ono može dovesti…do finala SP.🥈

Bit cu vaš najvatreniji navijač i ne sumnjam da ćemo se opet zajedno veseliti kao ovog ljeta. Hvala svim trenerima Slavenu,Igoru,Niki,Anti i Zlatku na povjerenju koje ste mi ukazali kroz sve ove godine i što ste pomogli da ostvarim svoje snove igrajući za najdraži i naljepši dres.

I za kraj, još jedno veliko hvala svima koje sam susreo na ovom putu no došlo je vrijeme da zatvorim ova vrata koja se sada otvaraju za nekog novog koji čeka da se i njegovi snovi ostvare. Od danas najglasniji navijač koji će u srcu zauvijek nositi tu peticu, voli vas Čarli.

Želimo čuti vaše mišljenje:
Podijeli objavu