Blizanci iz Gane Brahim i Nasri Adowa potpisali su ugovor s Nogometnim klubom Zvijezda 09 i prema riječima stručnog stožera, predstavljat će pojačanja u nastavku natjecanja.

Dvadesetogodišnjaci su već mjesec u Etno-selu “Stanišići”, gdje su vrijedno radili i na kraju, na zadovoljstvo svih, potpisali vjernost klubu, piše Dnevni avaz.

Lokalni klub

Nikad do sada nismo bili u Europi. Moram da priznam da nismo ni čuli za BiH.

U Gani i ostalim afričkim zemljama veliki broj menadžera skautira igrače i nalazi im transfere u Europi. Mi smo i došli na taj način i želimo napredovati.

Trenirali smo u našem malom lokalnom klubu, tu nas je primijetio jedan menadžer te nam organizirao dolazak ovdje, rekao je Brahim.

Adowe su zadovoljne prijemom u ovom dijelu.

Ovdje smo malo više od mjesec, ljudi i okolina su više nego zadovoljavajući, svi se brinu o nama.

Do sada nismo imali nikakvih informacija o nogometu u ovoj državi, ali smo uspjeli vidjeti nekoliko utakmica i zadovoljni smo. Mislim da možemo igrati u ovoj ligi, kaže Nasri.

Nema informacija

U klubu su teško osigurali dokumente i registrirali spomenute igrače, a putem društvenih mreža ako pokušate pronaći nešto više o ovoj dvojici, u najmanju ruku interesantnih nogometaša, uz veliki trud, nećete ništa pronaći.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORDnevnik.ba
Podijeli objavu