Nakon 18 godina Dino Merlin dolazi u Mostar gdje će 11. kolovoza, ispod Starog mosta, održati koncert u sklopu kulturno-turističke manifestacije Mostarsko ljeto, priopćeno je na konferenciji za novinare u Mostaru.

Ministarstvo obrazovanja, znanosti, kulture i sporta i Ministarstvo trgovine, turizma i zaštite okoliša Hercegovačko-neretvanskog kantona generalni su pokrovitelji koncerta, a Agencija Stage Art zadužena je za organizaciju i cijelu produkciju događaja.

Vlasnik Stage Arta Elmir Rekić novinarima je kazao kako je Dino Merlin velika glazbena zvijezda Balkana te da o njemu ne treba puno govoriti, jer je on o sebi sve rekao kroz svoje koncerte.

Istaknuo je kako su pripreme za koncert odavno u tijeku te kako ova agencija u tehničkom i organizacijskom smislu želi pokazati svu ozbiljnost pristupa ovom projektu.

Mostar je otvorio svoja vrata Merlinu, a on će sigurno Mostaru uzvratiti na najbolji način, kazao je Rekić, napomenuvši kako je pet do šest tisuća optimalan broj posjetitelja na prostoru ispod Starog mosta te kako će ako to bude neophodno, koncert biti ponovljen.

Kantonalni ministar Rašid Hadžović izrazio je zadovoljstvo najavljenim koncertom Dine Merlina, ocijenivši da će to biti veličanstveni spektakl.

Mi smo zajedno s Ministarstvom trgovine, turizma i zaštite okoliša prepoznali jedan ovakav događaj i nadam se da će taj dan Mostar biti centar regije, a pored aspekta kulture i turistička atrakcija, dodao je Hadžović.

Senad Suljić, direktor Centra za kulturu Mostar, jednog od organizatora manifestacije Mostarsko ljeto, kazao je kako je koncert Dine Merlina izniman događaj koji će obilježiti ovogodišnju manifestaciju.

 

Želimo čuti vaše mišljenje:
Podijeli objavu