Iako je lani otvorila dušu i priznala kako joj je bivši uništio samopouzdanje i poljuljao u ljubav, izgleda da se Kylie Minogue (50) oporavila od spomenutih trauma i našla novu ljubav.

Naime, australska pjevačica neko je vrijeme u vezi je s kreativnim direktorom časopisa GQ, Pauolom Solomonsom (43), a upoznali su se preko zajedničkih prijatelja.

Sada su pak svoju vezu službeno ‘objavili’ i na Instagramu i to romantičnom fotografijom na kojoj su pozirali zagrljeni u New Yorku.

Podsjetimo, ‘džepna Venera’ prekinula je s britanskim glumcem Joshuom Sasseom (30) krajem 2016., a prekid je objavila u veljači iduće godine. Iako nije otkrila razlog prekida, šuškalo se da ju je glumac prevario s kolegicom Martinom Milanis (34).


Kylie i Josh zaručili su se u veljači 2016. nakon dvije godine veze, a Minogue je s njim planirala i obitelj. Zaruke su objavili u australskim dnevnim novinama. – Trebala sam vjerovati svom instinktu, ali sada je prekasno. Bogatija sam za jedno iskustvo – rekla je tada ‘džepna Venera’. Nakon kraha romanse s Britancem, Kylie je rekla da se ‘vjerojatno neće nikada udati’.

Absolutely Fabulous The Movie World Premiere - London | Autor: Doug Peters/Press Association/PIXSELLfoto: Doug Peters/Press Association/PIXSEL

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVOR24sata.hr
Podijeli objavu