Indira Levak , bivša pjevačica grupe Colonija u morskom okruženju i zanimljivim kostimima predstavila svoju novu pjesmu i spot “Istina i laž” .

Pjesma „ Istina i laž“ prava je ljetna pjesma s latino prizvukom koja će vas pokrenuti u vrućim ljetnim noćima. Indira je najavila da će u samostalnom glazbenom projektu pod imenom Indira Forza pokazati svu svoju glazbenu širinu i neće se ničim ograničavati, tako da od njenog albuma koji izlazi početkom srpnja publika očekuje neočekivano.

 Istina i laž oduševila me na prvo slušanjeglazbu potpisuju Ante Pecotić i Bojan Šalamon-Shalla, a meni su riječi samo navirale dok sam plesala u tom latino ritmu, tako da sam ponosna autorica teksta u kojem će se mnogi prepoznati. Pjesma je ljubavna, puna žara , baš kakva treba biti, latino-ljetni hit, izjavila je Indira koja pršti seksepilom u novom spotu koji potpisuje redatelj Danijel Tipura.

„Istina i laž“ je pjesma s kojom će pjevačica Indira Levak prvi put samostalno nastupiti na predstojećem Splitskom festivalu, a ujedno i posljednji singl prije izlaska samostalnog albuma ove karizmatične pjevačice.

Cijela priča spota smještena je na predivnoj plaži hotela Pagus, na otoku Pagu, a za posebne scenske efekte zaslužna je bura, koja je pomogla da prekrasne kreacije dizajnerica Martine Sporiš, Kristina Burja i Martine Ješe izgledaju dramatično i lepršavo, što je bilo i poželjno za ovaj ljetni spot.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORRadio Sarajevo
Podijeli objavu