Popularna hrvatska pjevačica Nina Badrić ovih dana boravi u Sarajevu gdje će na radost mnogobrojnih fanova u petak, 22. lipnja, nastupiti ispred sportske dvorane Dobrinja u sklopu manifestacije “Novogradski dani”.

Vlasnica hitova kao što su “Takvi kao ti”, “Nek ti bude kao meni”, “Za dobre i loše dane”, “Čarobno jutro”, “Da se opet tebi vratim”, Dodiri od stakla” i “Dani i godine” garantira odličnu zabavu i romantičnu večer pod zvijezdama.

Bit će to divno druženje, kao što uvijek bude u Sarajevu. Mi se dobro poznajemo i radujemo se svakom našem susretu, rekla je Nina.

Nina je jedna od omiljenih muzičkih zvijezda u svim republikama bivše Jugoslavije i česta je gošća Sarajeva, grada u kojem joj kaže, uvijek bude prekrasno.

Sve ove godine iz Sarajeva nosim priče, iskustva i srce puno uspomena na predivne ljude i druženja, rekla je.

Uskoro novi album

Već više od dva desetljeća Nina Badrić kroz svoje pjesme izražava iskrene emocije koje je publika širom regije prepoznala. Dok radijskim eterom dominira njen posljednji hit “Mijenja se vrijeme”, Nina mnogo vremena provodi u studiju gdje radi na novom albumu.

U studiju sam koliko stignem, ali mi je to trenutno zaista prioritet. Završavamo novi album, ali stalno se dogodi neka nova pjesma ili priča pa u hodu sve mijenjamo. Bit će to album i pjesme na kakve ste navikli, ali voljela bih publiku iznenaditi i nekim dobrim ritmovima, otkrila je.

Nove pjesme Nina će predstaviti svojim fanovima u sklopu koncerata koje će ovog ljeta održati širom regije.

Ovo ljeto će za mene biti dosta radno. Mnogo je nastupa preda mnom, a paralelno počinjem snimati show ‘Zvijezde’ za RTL TV. Neće biti odmora do osmog mjeseca, no iskoristit ću svaki slobodan dan da se negdje usput pogledam, rekla je.

Društveno odgovornim inicijativama i kampanjama Nina često govori o važnosti podizanja svijesti javnosti o borbi protiv raka dojke i borbi protiv nasilja nad ženama.

Upravo to je razlog njenog ranijeg dolaska u Sarajevo gdje će na Think Pink Partyju svojim prisustvom dati doprinos podizanju svijesti javnosti o ovom problemu.

Veoma je bitno podržati ljude koji vode borbe s opakim bolestima. Teško je kroz takve stvari prolaziti sam i drago mi je ako bilo čim mogu usmjeriti pažnju, rekla je.

Nina je, kao i njene kolegice, aktivna na društvenim mrežama putem kojih obavještava fanove o poslovnom, ali i o privatnom životu.

Društvene mreže su mi prvenstveno posao. Na neki način su kao moj lični portal putem kojeg mogu odmah doći do ljudi. Vrijeme u kojem živimo zahtijeva stalni angažman putem društvenih mreža i čovjek stalno mora biti u koraku s vremenom u kojem živi. Osim toga, društvene mreže me zbližavaju s publikom jer sam u svakodnevnom doticaju s ljudima, zaključila je Nina.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.klix.ba
Podijeli objavu