Kraljevski grad Jajce priprema se za proslavu blagdana svetog Ive u Podmilačju kada će dočekati više od 100.000 tisuća hodočasnika iz BiH i zemalja EU-a. Pored misnih slavlja blagdan će svakako uveličati i koncert najuspješnijeg kantautora tamburaške i pop glazbe. Naime, Miroslav Škoro nakon dugo vremena u Jajcu će održat veliki koncert, 23. lipnja 2018. godine.

Iza njega su brojne koncertne dvorane i tisuće koncerata, no kaže kako se na poseban način raduje susretu sa mnogobrojnim obožavateljima i prijateljima u Srednjoj Bosni.

Srednja Bosna je uvijek nešto posebno. Prošlo je jako puno vremena i ne sumnjam kako će to biti susret za pamćenje. Dolazim puna srca, potrudit ćemo se da publici pružimo ugodnu večer te da nakon završenog koncerta odu veseli i puni dojmova, rekao je Škoro.

Organizatori najavljuju veliki spektakl i ističu kako vlada veliki interes ljudi iz cijele Bosne i Hercegovine u kojoj je Škoro omiljen i rado viđen gost.

Kroz glazbenu priču, Škoro će kako kaže otpjevati sve one pjesme koje je pisao o roditeljima, ljubavi, domovini, svojoj kući, konjima i drveću. Pjesme koje je pisao sebi i drugima; pjesme koje su postale dio naših života uz koje smo se rađali, bježali i vraćali se, nadali se, živjeli i umirali…

Koncert će se održati na stadionu “Pijavica” u središtu grada, odakle će se zasigurno zavioriti najveći hitovi poput Šumi, šumi javore, Ne vjeruje srce pameti, Ne dirajte mi ravnicu, Mata te dvije nove pjesme Vrijedilo je i Zadnja želja kojima se publika posebno veseli, jer će ih imati priliku po prvi puta čuti uživo.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORVečernji list
Podijeli objavu