Izbornik BiH reprezentacije i nekadašnji hrvatski reprezentativac Robert Prosinečki smatra da Argentina, protivnik Hrvatske u skupini na SP-u u Rusiji, nije kandidat za osvajanje naslova.

Svjetski prvak će biti između tri ili četiri reprezentacije. Prvi favorit mi je Brazil, Nijemci su uvijek tu, zatim slijede Francuzi i Španjolci. Iako mnogi spominju Argentinu među favoritima, po mom mišljenju oni to nisu, rekao je Prosinečki za Klix.ba.

Prosinečki od Hrvatske ima velika očekivanja.

 U reprezentaciji Hrvatske su igrači koji igraju u najboljim klubovima na svijetu. Sazreli su kao igrači i u Hrvatskoj se puno očekuje od njih. Mislim da će proći grupnu fazu, a poslije toga u nokaut fazi je sve moguće. Ovisi i o tome koji će završiti u grupnoj fazi. Ako Hrvatska bude prva u grupi, onda mogu jako daleko dogurati, rekao je Prosinečki.

Dotaknuo se i reprezentacije Srbije koja je u skupini s Brazilom, Švicarskom i Kostarikom.

Po mom mišljenju, nažalost, imaju puno težu grupu od Hrvatske. Tu je Brazil favorit, ne samo grupe, već i samog prvenstva. Zatim su tu Švicarci koji su godinama u samom vrhu svjetskog i europskog nogometa i koji imaju odličnu reprezentaciju. Potom imamo Kostariku koja je uvijek nezgodna. Pred Srbijom je težak posao, ali šanse uvijek postoje, rekao je Prosinečki.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORKlix.ba
Podijeli objavu