Na popularnom showu “America’s Got Talent” svakog tjedna gledatečji upoznaju neviđene talente koji svojim sposobnostima dođu na naslovnice svjetskih medija. Jedna od takvih je i 13-godišnja Britanka Courtney Hadwin koja je u ovotjednoj emisiji oduševila članove žirija svojim glasom.

Courtney je na pozornicu došla pomalo sramežljivo, jedva odgovarajući na pitanja, a onda se transformirala u pravu rock zvijezdu, podsjećajući na legendarnu Janis Joplin.

Nakon što je otpjevala klasik Otisa Reddinga “Hard to Handle” svi su se ustali i zapljeskali, a sudac Howie Mandel bio je toliko impresioniran da je stisnuo zlatni gumb i poslao je direktno u polufinale.

 Ti nisi iz ovog doba, ti si iz potpuno drugog doba, rekao je Mandel, usporedivši je s Janis Joplin.

Kada si izašla na ovu pozornicu bila si mala stidljiva djevojčica, a onda si se pretvorila u lavicu. Nevjerojatno, kazao je Simon Cowell.

Talentirana djevojčica poznata je britanskoj javnosti kao finalsitica showa “The Voice Kids”. Tu joj je pobjeda izmakla za dlaku, a čini se kako je i u Americi postala jedan od favorita. – Nisam znala što očekivati kad sam se prijavila na ovaj show.

Zlatni gumb je više nego što sam se ikad nadala. Hvala Howieju na tome, napisala je Courtney na Twitteru.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORVečernji list
Podijeli objavu