U organizaciji kluba „Oldtimer classic“, Travnik, koji je osnovan prije točno deset godina, u nedjelju 10. lipnja su se u ugodnom druženju na tragu „Leipzig“ u Travniku okupili brojni ljubitelji ovih limenih ljubimaca s ciljem sudjelovanja u tradicionalnom sedmom po redu susretu pod nazivom „Internacionalni oldtimer rally Travnik-Donji Vakuf-Bugojno 2018“.

U Travniku su brojni ljubitelji oltimera imali priliku vidjeti izuzetno vrijedne primjerke različitih modela automobila, ali najviše pažnje brojnih posjetitelja izazvao je čuveni Dodge iz 1924. godine, koji je stigao iz Slovenije.

Božo Kokan posebno za ovu priliku došao je iz Splita, te kaže da je svake godine u Bosni i Hercegovini i da rado dolazi na druženje sa istomišljenicima. Također, napominje da cijeli život vozi oldtimere i da se bavi restauracijom starih modela automobila, a ove godine u BiH je došao sa modelom vozila Kibel wagen iz 1964. godine.

59 sudionika sedmog internacionalnog oldtimer relija iz svih dijelova BiH, Hrvatske, Srbije i Slovenije u poslijepodnevnim satima krenuli su preko Komara do Donjeg Vakufa gdje je planiran ručak za sve sudionike.

Klub Oldtimer Classic Travnik ima za cilj očuvanje i unapređenje tehničke kulture, prvenstveno sa vozilima koja imaju status oldtimera,a trenutno broji preko 40 članova koji u svom vlasništvu imaju jedno ili više vozila-oldtimera. U tijeku svog postojanja članovi su sudjelovali na više manifestacija i skupova oldtimera kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORI like Travnik
Podijeli objavu