Hrvatski rock veterani, Opća opasnost, već su poznati po hitoidnim rock baladama, a sada predstavljaju novu poslasticu za sve ljubitelje njihovog zvuka, „Da je Bog dao“ koja je pravi nasljednik već etabliranih balada poput „Jednom kad noć“, „Pobjeg’o sam“, „Za svaku tvoju suzu“ i „Tvoje ime čuvam“.

I za novu pjesmu je glazbu i tekst radio dugogodišnji suradnik i prijatelj benda Mario Vestić, dok je Opća opasnost radila zajedno na aranžmanu. Sve je snimano, miksano i producirano u Studiju „MAK“ u Gradištu kod Branimira Jovanovca – Banija. Još jedan dugogodišnji suradnik i prijatelj Opće opasnosti, Marko Zeljković, režirao je videospot, a zajedno s Ivicom Vranjićem radio je i na kameri, dok iza produkcije stoji Six Nine Studio.

Spot je sniman u velikoj industrijskoj hali i pogonu tvrtke Đuro Đaković u Slavonskom Brodu, koja je samo za ovu prigodu postala velika rock pozornica. Legendarni hrvatski bend nastavlja tradiciju snimanja vrhunskih pjesama i spotova koji odmah po izlasku postanu hitovi među publikom i kritikom, pa je za očekivati da će i „Da je Bog dao“ ići istim smjerom.

Legendarni županjski rockeri imaju bogato koncertno ljeto po cijeloj Hrvatskoj, a samo u lipnju ih očekuje 7 koncerata.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORDnevnik.hr
Podijeli objavu