Nina Badrić više ne krije da je sretna i zaljubljena. Iako o privatnom životu ne voli govoriti javno, za In Magazin je otkrila da ”tko čeka – dočeka”. Ljudi je doživljavaju kao divu, izrazito ženstvenu, a iznutra je zezatorica iz susjedstva. Evo što kaže kako te dvije Nine funkcioniraju zajedno.

Kako ih pomiriti? Nikako! Hahahaha…Tko me ne pozna doživljava me strašno autoritativno i ozbiljno, tko me poznaje ne može uopće vjerovati da me tako netko doživljava jer me svi koji me poznaju doživljavaju vrlo neozbiljnom i neposrednom, tvrdi pjevačica.

Nina Badrić (Foto: Instagram)

No kad je ljubav u pitanju, Nina ostaje tajnovita. Navodno je već neko vrijeme sretna u ljubavi s livanjskim podzetnikom Tonijem Bralom. Svoju vezu vješto skrivaju od javnosti. Našeg davora Garića zanimalo je je li napokon sretna.

Ti znaš da ja ne govorim rado o svom privatnom životu. Ja sam inače osoba koja je sretna, zadovoljna, i koja je naučila funkcionirati u svim mogućim varijantama, snašla se Nina koja je pokušala i objasniti zašto zvijezde ne vole pričati o privatnom životu.

Ima puno javnih osoba koje će ti rado pričati o svemu, ali naprosto ja nisam jedna od njih i mogu ti reć da sam sretna, da! Nije budalasta rečenica da se sve u životu vrati, dobro za dobro, zlo za zlo, ja mislim da zaista onaj tko čeka, ne da se načeka, ali dočeka!

Čini se da Nina itekako zna male tajne koje život čine sretnijim. Svoje, kako ih sama u šali naziva ”mudrosti”, voli podijeliti i sa svojim obožavateljima na Instagramu. Njezin je moto s kojim počinje svaki novi dan sasvim jednostavan ali učinkovit.

‘A stvarno, moto s kojim se dižem je ”Hvala ti živote, dobar ti dan živote!” Čim sama sebi izgovorim te rečenice, okrenete dan u neku pozitivu!’, otkriva omiljena glazbenica.

 

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORDnevnik.hr
Podijeli objavu