Na filmskom festivalu u Cannesu prikazan je novi dokumentarac “Whitney” o pjevačici Whitney Houston i otkrio je nepoznate i šokantne detalje o životu glazbene dive.

U dokumentarcu je Mary Jones, teta pokojne Whitney, izjavila da je Whitney bila žrtva seksualnog zlostavljanja rođakinje Dee Dee Warwick. Dee Dee je bila sestra poznate glazbenice Dione Warwick i rođakinja Cissy Houston, majke Whitney Houston.

Redatelj dokumentarca Kevin Macdonald ovu informaciju je dobio od izvora koji nije imenovao, a Mary Jones potvrdila je istinitost ove informacije. Rekla je kako joj je sama Whitney priznala da je bila žrtva zlostavljanja i da je Dee Dee bila osoba koja ju je zlostavljala.

Polubrat Whitney Houston, Gary Garland, također je u dokumentarcu potvrdio kako je bio žrtva zlostavljanja Dee Dee i kako je uvjeren da je Whitney prošla isti pakao kao on, piše People. Gary vjeruje kako je upravo to bio razlog što je Whitney bila toliko destruktivna i sklona porocima. Svojoj majci nikada nije otkrila što joj je učinila rođakinja.

Whitney je u 48. godini pronađena mrtva u hotelu u Beverly Hillsu.

 

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORwww.vecernji.hr
Podijeli objavu