Svoj sedamdeseti rođendan Osnovna škola “Nova Bila” u Novoj Biloj obilježila je svečanim bogatim programom. Prije zabavnog dijela održana je svečana sjednica Učiteljskog vijeća na kojoj je potpisana povelja o suradnji između OŠ Ivan Benković iz Dugog Sela (Republika Hrvatska) i OŠ Nova Bila.

Nakon toga je uslijedio zabavni program u kojem su nastupali: gosti iz Dugog Sela, brojne pjevačke, plesne i recitatorske skupine OŠ Nova Bila, saksofonist Erik Marjanović i pijanistica Anita Laštro – bivši učenici OŠ Nova Bila koji su svojim nastupom oduševili publiku. Nastupile su i Lašvanske Dive i Limena glazba”Lašva”, a predstavio se i Tamburaški sastav franjevačke gimnazije iz Visokog.

Inače, Novobiljani su jako ponosni na svoju Osnovnu školu, tu instituciju iz koje su krenuli u život. Bezbrižno djetinjstvo, prijatelji i druženja, izleti i ekskurzije, učitelji, učiteljice, nastavnice i nastavnici, lektire, petice i jedinice, prve simpatije – samo su neka od sjećanja koja nas vežu uz to đačko doba. A sigurno je da svi mi koji smo pohađali Osnovnu školu u Novoj Biloj imamo samo pozitivne asocijacije na to razdoblje života.

Ovim putem svim djelatnicima škole čestitamo ovaj veliki jubilej, uz želje za još uspješnijim radom.

Želimo čuti vaše mišljenje:
Podijeli objavu