Davor Dragičević i Borislav Radovanović danas su u Okružnom tužiteljstvu Banja Luka predali prijavu krivičnog djela teško ubojstvo 21-godišnjeg mladića Davida Dragičevića. Prijavu su podnijeli protiv nepoznatog počinitelja.

Davor Dragičević tvrdi kako ima dokaze da se montiraju određene stvari u vezi sa smrću njegovog sina, te traži da mu se predaju sve osobne Davidove stvari.

Dajte mi dokumentaciju i fotografije uviđaja, jer to rješava zločin. Ništa mi niste dali, ustvrdio je Dragičević.

Na policiji i tužiteljstvu je, kaže, da priopće imena nalogodavaca i izvršitelja, kako kaže, ubojstva njegovog sina, za kojim, navodi, neće da plače, sve dok se ne utvrdi istina i pravda u slučaju smrti njegovog sina.

Prijavu zasnivamo na dokazima i činjenicama koje su neosporno utvrđene u ovom slučaju, a javno objelodanjene i s kojima tužiteljstvo raspolaže više od 40 dana. Tužiteljstvo je trebalo izdati naredbu za prikupljanje dokaza i ovo krivično djelo okvalificirati kao ubojstvo, ustvrdio je Borislav Radovanović, koji se novinarima predstavio kao bivši inspektor kriminalističke policije.

Rekao kako je on podnio prijavu kao savjesni građanin zbog ovog krivičnog djela za koje je zaprijećena kazna od 45 godina zatvora, a sumnje u sve ranije izjave policije u vezi s slučajem smrti Davida Dragičevića, jer je David Dragičević za života izjavljivao da životno ugrožen.

Radovanović tvrdi i kako je u svom ranijem radu rješavao slučajeve u kojima je policija navodila da se radi o zateznoj smrti, ali je dokazao da je u pitanju ubojstvo. Kaže da se od prvog dana stavio na raspolaganje Dragi Čebiću, ali ne za instrumentalizaciju, kako su ga optužili.

Radovanovića je ministar unutarnjih poslova RS-a Dragan Lukač nedavno optužio ”da je suspendirani inspektor te da ima psihičkih problema, a da utječe na Davora Dragičevića”.

Želimo čuti vaše mišljenje:
IZVORBljesak.info
Podijeli objavu